پرش به محتوای اصلی

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا عنوان کرد؛

پیش بینی افزایش فوتی‌های کرونا/ بازگشایی‌ها در چه صورت متوقف شود

کد خبر 721488
پیش-بینی-افزایش-فوتی‌های-کرونا

احسان مصطفوی افزود: آن چیزی که در ارتباط با گسترش موارد بیماری و بستری اتفاق می‌افتد خیلی متاثر از رفتارهای مردم است.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، ادامه داد: اقشار مختلف مردم در ماه‌های اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ با همکاری خیلی خوب، دستورالعمل‌های بهداشتی را در سطح خیلی مناسبی رعایت کردند و این موضوع موجب سیر نزولی بیماران سرپایی شد.

مصطفوی افزود: افزایش بیماران سرپایی متاثر از افزایش تست‌های آزمایشگاهی در کشور است اما افزایش بیماران بستری متاثر از آن است که توصیه‌های بهداشتی جدی گرفته نشده و به طور خاص در برخی از استان‌ها، به شکل جدی تر درگیر همه گیری هستیم.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، تاکید کرد: انتظار داریم مردم حساسیت‌های روزهای نخست شیوع بیماری کرونا را همچنان رعایت کنند.

وی اضافه کرد: به تبع افزایش تعداد موارد بستری، انتظار داریم در هفته‌های آینده موارد فوت هم افزایش یابد.

به گزارش مهر،مصطفوی گفت: در گذر زمان، بازگشایی های بیشتری اتفاق می‌افتد و این تصور ایجاد می‌شود که شرایط عادی شده است. اگر نتیجه این بازگشایی‌ها، افزایش فوتی‌ها باشد در مورد بازگشایی‌ها، تجدید نظر شود.

وی افزود: مهم‌ترین موضوع که موجب افزایش موارد بیماری می‌شود، رفتارهای مردم است و به تغییر اقلیم و شرایط آب و هوایی ربطی ندارد.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، گفت: هر قدر عادی انگاری در رفتار مردم اتفاق بیافتد، بستر شیوع بیشتر بیماری فراهم می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.