پرش به محتوای اصلی

پهلوان‌زاده: هزینه جوایز شطرنج جام فجر تامین شده است

کد خبر 476417
شطرنج

رئیس فدراسیون شطرنج درخصوص ارائه پیشنهاد میزبانی مسابقات تیمی قهرمانی جهان توضیحاتی را ارائه کرد.

مهرداد پهلوان‌زاده درباره پیشنهاد میزبانی مسابقات شطرنج تیمی قهرمانی جهان اظهار داشت: در این تورنمنت 10 تیم برتر دنیا حضور دارند و قرار است در روزهای 14 تا 25 اسفند با هم رقابت کنند. ما با بررسی شرایط درخواست خود را برای میزبانی در کنار مجارستان، چین، قزاقستان و رژیم صهیونیستی ارائه کرده‌ایم. البته امید زیادی به قبول این میزبانی نداریم، چرا که به احتمال فراوان کشور قزاقستان به عنوان میزبان این تورنمنت معرفی خواهد شد.

وی درباره برگزاری مسابقات بین‌المللی جام فجر در تهران گفت: این رویداد قرار است طی روزهای 16 تا 22 بهمن در تهران برگزار شود و برای آن نیز نزدیک به 200 میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است. تاکنون 50 شطرنج‌باز خارجی و نزدیک به 250 شطرنج‌باز ایرانی ثبت‌نام کرده‌اند و انتظار داریم در نهایت 500 نفر در این رویداد حضور داشته باشند.

رئیس فدراسیون شطرنج ادامه داد: البته سقف نفرات شرکت کننده 500 نفر خواهد بود و با توجه به فضایی که در فدراسیون شطرنج در اختیار داریم، همین تعداد شطرنج‌باز را هماهنگ کرده‌ایم. باید اشاره کنم که مسابقات در سه جدول برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.