پرش به محتوای اصلی

پنتاگون چالش شماره یک خود را معرفی کرد

کد خبر 790632
پنتاگون-چالش-شماره-یک-خود-را-معرفی-کرد

وزیر دفاع آمریکا در پیامی به نیروهای مسلح، چین را چالش شماره یک این وزارت خانه دانست و گفت: رویکرد ما به چین برای پیشبرد سیاست داخلی و خارجی ایالات متحده خواهد بود.

لوید آستین در این پیام افزود: من به عنوان وزیر دفاع متعهد هستم تا اطمینان حاصل کنم که این وزارتخانه افراد، اولویت‌ها و هدف مأموریت را برای ادامه دفاع از ملت ما در برابر دشمنان خارجی و داخلی درست می‌کند.

وی دفاع از ملت، مراقبت از مردم آمریکا و موفقیت در کار گروهی را سه اولویت کاری در پنتاگون دانست و ادامه داد: بزرگترین چالش امنیتی که مردم ما را تهدید می‌کند، کووید-۱۹ است. این وزارت به حمایت از تلاش‌های دولت فدرال برای شکست بیماری، دفاع از نیروی مسلح در برابر آن و همکاری با شرکای داخلی و بین‌المللی برای محافظت از مردم ما در برابر ویروس‌های جدید و مرگبار آینده ادامه خواهد داد.

رئیس پنتاگون اضافه کرد: چین را به عنوان چالش در اولویت قرار دهید. این وزارتخانه چین را به عنوان چالش شماره یک گام ما، در اولویت قرار می‌دهد و مفاهیم عملیاتی، توانایی‌ها و برنامه‌های مناسب برای تقویت بازدارندگی و حفظ مزیت رقابتی ما را توسعه می‌دهد.

به گزارش ایرنا، آستین تاکید کرد: ما اطمینان خواهیم داد که رویکرد ما در مورد چین برای پیشبرد اولویت‌های ما در هماهنگی داخلی و همسو با سیاست کلی دولت در داخلی و خارج خواهد بود که با اتحادها و شراکت‌های ما تقویت می‌شود و به صورت دو حزب در کنگره پشتیبانی می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.