پرش به محتوای اصلی

پمپئو: برای دومین دیدار کیم جونگ اون و ترامپ تیمی را روانه «جایی در آسیا» کردیم

کد خبر 479286
پمپئو

بنا به گفته مایک پمپئو، او در حال فرستادن تیمی “به جایی در آسیا” برای برنامه ریزی ملاقات دوم دونالد ترامپ و کیم جونگ اون تا پایان فوریه است.

به گزارش بازتاب، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در برنامه “هانیتی” شبکه فاکس نیوز اعلام کرد که تیمش هم اکنون برای قدم‌هایی در راستای خلع سلاح هسته‌ای در شبه جزیره کره و همچنین “آینده‌ای روشن‌تر برای مردم کره شمالی” روانه آسیا هستند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش از این در تویتتر خود نوشته بود: من منتظر دیدن کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، هستم. پیشرفت‌ها در دست انجام است. تفاوت بزرگ!

اگرچه دن کتس، مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا گفت که بر طبق داده‌های این سازمان به نظر نمی‌رسد که کیم جونگ اون قصد حذف سلاح‌های هسته‌ای خود یا کاهش گنجایش ساخت بیشتر آنها را داشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.