پرش به محتوای اصلی

پلیس ونزوئلا معترضان را با موتور شکار می‌کند

کد خبر 47729
2

پس از گذشت سه ماه از اعتراض‌های خیابانی علیه دولت نیکلاس مادورو همچنان چشم‌انداز مبهمی بر فضای سیاسی این کشور سایه افکنده است.

معترضان که به دلیل کمبود مواد غذایی، دارو و تورم بالا همچنان به حضور در خیابان‌ها ادامه می‌دهند، بر کناره‌گیری مادورو و برگزاری انتخابات زودهنگام تاکید کرده‌اند اما در سوی دیگر رییس جمهور ونزوئلا اعلام کرده که توطئه خارجی با حمایت آمریکا به دنبال براندازی دولت وی است و به هیچ عنوان قصد ندارد از قدرت کناره‌گیری کند.

اقدامات خشونت آمیز طی اعتراض‌های ضد دولتی در ونزوئلا نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است. برخی از فعالان مخالف دولت برای رسیدن به اهداف شان از ابزارهای خشونت آمیز استفاده می کنند که این مسئله منجر به تشدید تنش ها شده است.

درگیری‌های شدید نیروهای امنیتی و معترضان صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است. اگر این خشونت ها تداوم داشته باشد، قطعا اوضاع ونزوئلا تشدید می‌شود. نیروهای پلیس ضد شورش و پلیس بولیواری ونزوئلا برای دستگیری معترضان از موتورسیکلت استفاده می‌کنند.

شمار افرادی که طی سه ماه اعتراض‌های ضد دولتی در سراسر ونزوئلا جان خود را از دست داده‌اند به ۸۹ نفر رسیده است.

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.