پرش به محتوای اصلی

پرونده حمید صفت در انتظار نظر کمیسیون

کد خبر 462582
15

وکیل مدافع حمید صفت خواننده رپ گفت که پرونده موکلش منتظر نظر کمیسیون 9 نفره پزشکی قانونی است.

عسگر قاسمی آقباش روز دوشنبه درباره آخرین وضعیت پرونده حمیدرضا امیری صفت معروف به حمید صفت اظهار داشت: پرونده موکلم در دست بررسی کمیسیون 9 نفره پزشکی قانونی است و هنوز کمیسیون پزشکی قانونی تعیین وقت نکرده است.

این وکیل دادگستری یادآور شد: پیشتر کمیسیون هفت نفره پزشکی قانونی در نظریه ای اعلام کرد که 50 درصد علت مرگ ناپدری موکلش بیماری‌های او بوده و بر این اساس قرار بازداشت حمید صفت با موافق دادگاه به قرار وثیقه تبدیل و از زندان آزاد شد.
وی افزود: خانواده متوفی نسبت به نظریه کمیسیون پزشکی هفت نفره اعتراض کردند و موضوع در دست بررسی کمیسیون پزشکی 9 نفره قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، حمید صفت خواننده‌ای است که 28 مرداد سال 96 به ‌اتهام قتل ناپدری خود بازداشت شد.

وی در اظهارات اولیه با قبول درگیری و رد هرگونه ضربه به سر متوفی به بازپرس گفته بود: من به‌‌هیچ‌وجه به سر هوشنگ ضربه نزدم و اصلاً قصد کشتن او را نداشتم فقط می‌خواستم او را بترسانم که مادرم را مورد ضرب‌وشتم قرار ندهد. احتمال می‌دهم سر هوشنگ حین کشمکش با من به دیوار یا کمد کنار مبل خورده باشد، چون در آن لحظات هوشنگ تقلا می‌کرد که مادرم را کنار بزند و با من درگیر شود.

19 شهریور سال 96 پزشکی قانونی نظریه خود درباره «علت مرگ پدرخوانده حمید صفت» را صادر و «خونریزی و آسیب مغزی بر اثر اصابت جسم سخت به آهیانه راست متوفی» را علت مرگ اعلام کرده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.