پرش به محتوای اصلی

پرسپولیس به دنبال مهاجم جدید خارجی

کد خبر 1087473
پرسپولیس
پرسپولیس برای جذب مهاجم خارجی منتظر وضعیت جذب قلی زاده است.با وجود ارسال مدارک به ایفمارک در خصوص مصدومیت نبیل باهویی، هنوز کمیته پزشکی فدراسیون مصدومیت مهاجم سابق پرسپولیس را تایید نکرده و مشخص نیست پرسپولیس می تواند از ششمین سهمیه خارجی خود استفاده کند یا خیر.
قرار بود پرسپولیس تنها سهمیه خارجی خود را به جذب مدافع چپ اختصاص دهد ولی جذب میلاد محمدی باعث شد پرسپولیسی ها با توجه به درخواست گاریدو به سراغ خرید مهاجم خارجی بروند. اولویت سرمربی اسپانیایی پرسپولیس در روزهای باقی مانده نقل و انتقالات جذب یک وینگر است که توانایی بازی در خط حمله را هم داشته باشد.

مدیران پرسپولیس که به شدت به دنبال جذب علی قلی زاده هستند، قصد داشتند در کنار این بازیکن یک مهاجم خارجی هم به خدمت بگیرند تا تیمشان را تکمیل کنند

پیگیری ها در این خصوص نشان می دهد اگر پیوستن قلی زاده نهایی شود، خرید خارجی پرسپولیس در پست مهاجم نوک خواهد بود و حتی مدیران پرسپولیس مذاکره با چند گزینه را آغاز کردند.

با این حال در صورت منتفی شدن حضور قلی زاده در پرسپولیس، این باشگاه سهمیه باقی مانده خارجی خود را برای جذب یک وینگر استفاده خواهد کرد.

خبر ورزشی/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.