پرش به محتوای اصلی

پایان ماجراجویی زوج ده میلیون یورویی الهلال

کد خبر 262642
11

شکست برابر استقلال آن هم برابر دیدگان طرفداران کویتی در روز پایانی مرحله گروهی به ماجراجویی زوج ده میلیون یورویی الهلال خاتمه داد.

باشگاه متمول الهلال زمستان و پیش از آغاز فصل جدید لیگ قهرمانان برای پر کردن جای خالی ستاره های خارجی و مصدوم با صرف هزینه ای سنگین و ده میلیون یورویی دو مهاجم ارژانتینی و مراکشی را به خدمت گرفت به این امید که بتواند جای خالی خریبین و ادواردو را پر کند.

به گزارش ورزش سه، اما اشرف بن شرقی پدیده مراکشی ها با لقب دیبالا همین طور چیروتی آرژانتینی نتوانستند انتظارات را برآورده کنند تا رسانه های سعودی بعد از تراژدی رخ داده برای نایب قهرمان فصل قبل آسیا که در گروه مرگ بدون برد آخر شد از پایان ماجراجویی این زوج گرانقیمت اما ناکام در گلزنی در تیم سرشناس سعودی خبر داده و مدعی شدند قرارداد مهاجمان خارجی فسخ خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.