پرش به محتوای اصلی

پایان اجرای نمایش«یک دقیقه و سیزده ثانیه»

کد خبر 90104
54

نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» به کارگردانی شهرام گیل‌آبادی شامگاه چهارشنبه ۱ شهریورماه به اجرای عمومی خود در تماشاخانه ایرانشهر پایان داد.

به گزارش موج، نمایش «یک دقیقه و سیزده ثانیه» به نویسندگی مشترک محمد چرمشیر و بهمن عباس پور و کارگردانی شهرام گیل‌آبادی که از ۱ مردادماه اجرای عمومی خود را در سالن سمندریان مجموعه آغاز کرده بود شامگاه چهارشنبه ۱ شهریورماه به کار خود پایان داد.

در این اثر نمایش که به موضوع زنان کارتن خواب می‌پرداخت پانته‌آ بهرام، سیما تیرانداز، لادن مستوفی و مینا دریس به ایفای نقش می‌پرداختند.

در حال حاضر سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر تا ۳ شهریورماه میزبان نمایش «سه خواهر» به کارگردانی محمدحسن معجونی است که اجراهای پایانی خود را سپری می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.