پرش به محتوای اصلی

پاوار: لحظه‌ای نسبت به پیشنهاد بایرن مونیخ تردید نکردم

کد خبر 567055
40

بنجامین پاوار، خرید جدید باواریایی‌ها می‌گوید پیشنهاد باشگاه بایرن مونیخ را بدون تردید پذیرفته است.

بنجامین پاوار که امروز (سه‌شنبه) در تست‌های پزشکی بایرن مونیخ شرکت کرد تا فرایند پیوستنش به قهرمان آلمان را تکمیل کند، در این تیم پیراهن شماره «5» را به تن خواهد کرد. این شماره پیراهن پیش از این متعلق به بازیکنانی همچون فرانتس بکن‌باوئر، کلاوس اوگن‌تالر، روبرت کواچ و مت هوملس بوده است.

این مدافع فرانسوی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی اختصاصی باشگاه بایرن مونیخ گفت: بایرن اگر بهترین باشگاه جهان نباشد، بهترین باشگاه آلمان است. بایرن مونیخ باشگاهی پرافتخار است که جام‌های زیادی کسب کرده است. وقتی این باشگاه به من پیشنهاد داد، لحظه‌ای تردید نکردم و تنها به فکر پیوستن به این تیم بودم و به گزینه‌های دیگر فکر نکردم.

پاوار 23 ساله تصریح کرد: بایرن شهر زیبایی است اما من به خاطر این شهر اینجا نیستم، بلکه به خاطر باشگاه بایرن مونیخ و جام‌هایی که با این تیم خواهند آمد، اینجا هستم. با این حال زندگی در این شهر زیبا هم خود یک مزیت است.

بنجامین پاوار که در سال 2016 از لیل فرانسه به اشتوتگارت پیوست، در سه فصل اخیر در 88 بازی برای این تیم آلمانی به میدان رفت و 2 گل هم به ثمر رساند. همچنین در کارنامه این بازیکن 20 بازی ملی با پیراهن فرانسه به ثبت رسیده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.