پرش به محتوای اصلی

پاسخ مشاور اوباما به اقدامات ضد ایرانی بولتون

کد خبر 533951
مشاور اوباما

مشاور رئیس جمهور سابق آمریکا در پاسخ به جان بولتون که ایران را به انجام «تحرکات و هشدارهای فزاینده» متهم کرده عنوان داشت که آغاز گر این رفتارها دولت «دونالد ترامپ» بوده است.

«ند پرایس» مشاور «باراک اوباما» در زمان ریاست جمهوری وی پاسخی را در توئیتر در واکنش به اقدام «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا، در خصوص اعلام خبر اعزام ناو و بمب‌افکن به خاورمیانه، منتشر کرده است.

در این پیام با اشاره به اینکه جان بولتون گفته «در واکنش به تحرکات و هشدارهای فزاینده و نگران‌کننده از طرف ایران، ناو لینکلن را به منطقه می‌فرستند.» ند پرایس، می‌گوید: تحرکات و هشدارهای نگران‌کننده و فزاینده واضح است و مشکل می‌توان آنها را نادیده گرفت. اما آنها را دولت ترامپ شروع و تشدید کرده است.

به گزارش مهر، در واکنش به اقدامات ضد ایرانی بولتون افراد دیگری نیز اظهار نظر کرده‌اند برای مثال، در مورد جنگ طلبی بولتون، «پل پیلار» افسر بازنشسته سازمان سیا می‌گوید: جان بولتون با کمک رفیقش مایک پمپئو دارد همه اقدامات ممکن را انجام می‌دهد تا با ایران جنگ راه بیندازد.

«وندی شرمن» معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا و نماینده این کشور در مذاکرات هسته‌ای منجر به برجام، نیز در توئیتی نوشت: حقیقت دارد، جان بولتون ما را به جنگ با ایران و ونزوئلا سوق می‌دهد؟ هیچگاه جنگی را ندیده‌ام که وی خواستار آغاز آن نباشد. دونالد ترامپ کجاست؟

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.