پرش به محتوای اصلی

وقوع 2 زلزله نسبتاً شدید در مرز سمنان و گلستان

کد خبر 347734
43

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از وقوع دو زلزله نسبتاً شدید به فاصله 4 دقیقه در مرز استان های سمنان و گلستان خبر داد.

حسن شکرالهی در گفت و گو با  ایسنا با اعلام این خبر گفت: دو زلزله نسبتاً شدید با قدرت 4.5 . 4.7 ریشتر به فاصله 4 دقیقه مرز استان های سمنان و گلستان و 20 کیلومتری کلاته خیج و روستای رامیان شهرستان شاهرود را لرزاند.

وی افزود: زلزله اول با قدرت 4.5 ریشتر در ساعت 11 و 7 دقیقه و زلزله دوم با قدرت 4.7 ریشتر در ساعت 11 و 11 دقیقه پیش از ظهر امروز مرز استان های سمنان و گلستان را لرزاند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه این زلزله در محدوده استان سمنان قرار ندارد گفت: این حادثه در 20 کیلومتری و 25 کیلومتری کلاته خیج و روستای رامیان شهرستان شاهرود و مرز با استان گلستان و در عمق 10 کیلومتری زمین به وقوع پیوسته است. با این وجود نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان سمنان آماده باش هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.