پرش به محتوای اصلی

وعده روحانی درباره واکسیناسیون کرونا

کد خبر 807401
وعده روحانی درباره واکسیناسیون کرونا

رئیس جمهور گفت: اگر همه دست به دست هم دهیم و دست بخش خصوصی را برای واردات واکسن باز بگذاریم همه افرادی که به خاطر سن و بیماری های زمینه ای در خطر هستند، واکسن خواهند زد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، در بخشی از اظهاراتش در هیات دولت درباره واکسن کرونا گفت:‌امروز شرکت های خصوصی به میدان آمده اند و به راحتی می توانیم در ماه های پیش رو میلیون‌ها واکسن در کشور تولید کنیم و واکسیناسیون انجام شود.

وی گفت: اگر همه دست به دست هم دهیم و دست بخش خصوصی را برای واردات واکسن باز بگذاریم همه افرادی که به خاطر سن و بیماری های زمینه ای در خطر هستند، واکسن خواهند زد و گروه یک گروه ۲ و بخشی از گروه ۳ تا تیر ماه همه واکسن می‌زنند و انشالله واکسن داخلی هم به ایران می‌آید و واکسن خارجی هم آماده است.

رئیس جمهور گفت: امیدواریم ده‌ها میلیون دوز واکسن در آینده در اختیار مردم قرار بگیرد و به جایی یک میلیون جایی ۱۰ میلیون واکسن سفارش دادیم و همه اینها به سرعت وارد می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، وی گفت: بانک مرکزی با وجود مشکل در تامین ارز اعلام کرد در زمینه واکسن بی‌درنگ پول را پرداخت می‌کند بنابراین قولی که در کرونا و تحریم به مردم دادیم پای قولمان هستیم تا به امروز بودیم و تا روز آخر هم خواهیم بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.