پرش به محتوای اصلی

وزیر دولت مستعفی یمن: امارات از بازگشت منصور هادی به عدن ممانعت می‌کند

کد خبر 256862
30

«احمد المیسری» وزیر دولت مستعفی یمن مقیم در ریاض روز شنبه فاش کرد امارات متحده عربی از بازگشت عبد ربه منصور هادی به عدن ممانعت می کند.

به گزارش پایگاه خبری العرب الیوم، احمد المیسری افزود: امارات در امور دولت عبد ربه منصور هادی دخالت می کند.
وزیر دولت مستعفی یمن تاکید کرد: اختلافات میان هادی و ابوظبی شدید است و اختلاف میان هادی و مسئولان در عدن به مرحله ای رسیده است که وی به عنوان عنصر نامطلوب از سوی امارات قلمداد می شود.
وی گفت: مشکلات در عدن در زمینه امنیتی و نظارت ائتلاف عربی همچنان وجود دارد به ویژه اینکه نیروهای اماراتی بندر، فرودگاه و ورودی‌ و خروجی‌های شهر را تحت کنترل خود دارند.
المسیری هشدار داد این اختلاف ها تاثیر منفی بر جنگ علیه انصارالله درباره نحوه مدیریت جبهه های جنگ می گذارد.
هرچند وی گفت: عربستان سعودی در تلاش است از تنش میان عبد ربه منصور هادی و امارات بکاهد.
وزیر کشور دولت مستعفی یمن با انتقاد از نحوه مبارزه با تروریسم در عدن گفت: ابزارهایی که در عدن برای مبارزه با تروریسم استفاده می شود، درست نیست؛ چراکه هم اکنون گروهی از سوی ائتلاف در عدن فعالیت می کنند که آموزشی در این زمینه ندیده اند و دست به اقداماتی می زنند که نتیجه ای در بر ندارد.
جنوب یمن از جمله استان عدن در کنترل نیروهای اماراتی است.
بسیاری از عناصر تروریستی با حمایت ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان در این مناطق فعال هستند.
پیش تر برخی از رسانه ها از وجود زندان های مخفی امارات متحده عربی در عدن گزارش داده بودند که در وضعیت وخیمی اداره می شوند.
ائتلاف به سرکردگی سعودی از ششم فروردین 1394 با هدف بازگرداندن عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری فراری و مستعفی این کشور به یمن حمله نظامی کرد؛ حمله ای که به ویرانی مناطق مسکونی و فرهنگی و اقتصادی این کشور و کشتار هزاران یمنی و آوارگی میلیون ها تن دیگر منجر شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.