پرش به محتوای اصلی

وزیر دفاع آمریکا: امیدواریم ایرانی ها اقدام درست را انتخاب کنند

کد خبر 791277
_115928475_gettyimages-488503406

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد، کشورش در زمان و مکانی که خودش انتخاب خواهد کرد به حمله موشکی که اخیرا پایگاه عین الاسد در عراق را هدف قرار داد، پاسخ خواهد داد.

لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با شبکه‌ای بی سی آمریکا گفت، پنتاگون به ارزیابی‌های خود با هدف تعیین طرف مسؤول حمله‌ای به مرگ پیمانکار آمریکایی در این پایگاه انجامید، ادامه خواهد داد.

او تاکید کرد: می‌خواهیم تاکید کنیم، می‌دانیم مسؤول این حمله کیست، پیام ما به کسانی که چنین حمله‌ای را انجام می‌دهند این است که ما باید آنچه درست و مطلوب است در دفاع از خودمان انجام دهیم.

وزیر دفاع آمریکا اضافه کرد: اگر تصمیم بگیریم که باید به این حمله پاسخ دهیم در زمان و مکانی که خودمان انتخاب خواهیم کرد، ضربه‌ای را وارد خواهیم کرد.

این وزیر آمریکایی اشاره کرد، آمریکا، طرف عراقی را به تسریع در انجام تحقیقات درباره حمله تشویق می‌کند و بغداد به این درخواست‌ها پاسخ داده و متعهد به تعقیب مسؤولان این حمله شده است.

او درباره این‌که آیا پاسخ احتمالی آمریکا علیه حمله اخیر پیامی به ایران خواهد داشت، گفت: تهران می‌تواند فعالیت‌های آمریکا در پاسخ به این تحولات را ارزیابی کند. ایرانی‌ها دریافته‌اند گام‌هایی که واشنگتن برای حفاظت از نیروهایش برخواهد داشت “بررسی شده و مناسب” خواهند بود. امیدواریم اقدام درست را انتخاب کنند.

منبع: ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.