پرش به محتوای اصلی

وزیر خارجه چین به کره‌شمالی رفت

کد خبر 273041
74

وزیر خارجه چین وارد پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی شده تا با رهبر و سایر مقامات ارشد این کشور دیدار کند.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، «وانگ ئی» وزیر خارجه چین امروز چهارشنبه وارد پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی شده تا با «کیم جونگ اون» رهبر و سایر مقامات ارشد این کشور دیدار کند.

بر اساس اعلام این رسانه خبری، وی قرار است در جریان این سفر دو روزه درباره موضوعات مورد علاقه دو کشور با مقامات پیونگ یانگ دیدار و رایزنی کند.

گفتنی است خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) چندی پیش اعلام کرد که پیونگ یانگ در تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی و برقراری صلح در شبه جزیره کره، آزمایش‌های هسته ای و موشکی خود را فوراً به حالت تعلیق در آورده و یک مرکز آزمایش هسته ای در شمال این کشور را تعطیل کرده است.

این در حالیست که طبق برنامه ریزی‌های انجام شده «مون جائه این» رئیس جمهوری کره جنوبی روز گذشته با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار کرد.

همچنین «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نیز قرار است در ماه های آینده با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی دیدار کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.