پرش به محتوای اصلی

وزیر خارجه قطر: با سردار سلیمانی دیداری نداشتم

کد خبر 34863
8

وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با یک رسانه عربی گفت: در بغداد با سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران دیدار نداشتم.

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با روسیا الیوم گفت: در بغداد با سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران دیدار نداشتم.

وی هم‌چنین گفت: طرف مقابل به ما فرصت و وقت دفاع از خود نمی‌دهد و آمریکا همیشه از مبارزه ما با تروریست‌ها تمجید کرده است و ایران کشور همسایه ما است و ما خواهان روابط دوستانه با آن هستیم.

وزیر خارجه قطر در ادامه گفت: بعد از این‌که برخی کشورهای عربی روابطشان را با ما قطع کردند ایران تمام گذرگاه‌ها را بر روی ما باز کرد و ما اگر به چیزی احتیاج پیدا کنیم با ایران همکاری خواهیم کرد و بر اساس چارچوب شورای همکاری خلیج فارس همکاری تجاری با ایران جرم نیست و از نظر همکاری اقتصادی با ایران از میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس کشور قطر رتبه دوم را دارد.

در پی انتشار اخباری منسوب به تمیم بن حمد، امیر قطر در رسانه‌های عربی و برخی از کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر، امارات و بحرین کشور قطر را حامی تروریسم خواندند و پس از قطع روابط دیپلماتیک با این کشور حریم‌های زمینی، دریایی و هوایی را به روی آن بستند.

هم‌چنین روزنامه سعودی عکاظ مدعی شده بود که محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر خارجه قطر با سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران دیداری محرمانه داشته است و در این دیدار اتفاقات عجیبی رخ داده است.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.