پرش به محتوای اصلی

وزیر انرژی آمریکا استعفا کرد

کد خبر 628399
6

رسانه‌ها گزارش دادند، وزیر انرژی آمریکا به اطلاع دونالد ترامپ رسانده است که به زودی از سمتش استعفا خواهد داد و ترامپ هم این مساله را تایید کرد.

 

شبکه خبری بلومبرگ به نقل از دو منبع مطلع گزارش داد، ریک پری، وزیر انرژی آمریکا به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا اطلاع داده است که به زودی این وزارتخانه را ترک می‌کند.

 

رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه پنجشنبه تایید کرد ریک پری تا آخر سال جاری میلادی از مقام خود کناره‌گیری خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، ترامپ با بیان این که ماه‌هاست از تصمیم ریک پری برای استعفا خبر داشته است، گفت به زودی جانشین او معرفی خواهد شد.

 

ترامپ که در مراسمی در تگزاس صحبت می‌کرد، افزود: «من و ریک شش ماه بود که با هم صحبت می‌کردیم و در واقع فکر می‌کردم شاید کمی زودتر برود.»

 

به گزارش ایسنا،ریک پری ۱۰ روز پیش در لیتوانی گزارش‌ رسانه‌ها در مورد کناره‌گیری خود از وزارت انرژی را رد کرد و گفت شاید یکی از این روزها خبرشان درست باشد. پیشتر گزارشی در نشریه پولیتیکو به نقل از سه تن از افراد نزدیک به پری مدعی شده بود او در فکر کناره‌گیری از مقام خود در ماه نوامبر است.

 

ریک پری سال ۲۰۱۷ به دولت ترامپ پیوست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.