پرش به محتوای اصلی

وزیر امور خارجه فردا به ترکیه می رود

شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۶:۳۴
81

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای رایزنی و گفت و گو با همتایان ترک و روس خود درباره آخرین تحولات سوریه فردا – یکشنبه – راهی آنتالیای ترکیه می شود.

محمد جواد ظریف، مولود چاووش اوغلو و سرگئی لاوروف قرار است در نشست یک روزه در آنتالیا درباره روند نشست های آستانه تبادل نظر کنند.
این در حالی است که رییسان جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و روسیه اول آذرماه 96 در نشست سوچی روسیه در خصوص آخرین تحولات سوریه گفت و گو می کنند.
به گزارش ایرنا، نمایندگان ایران، روسیه و ترکیه و همچنین دولت و معارضان سوریه تاکنون در آستانه قزاقستان هفت دور گفت و گو برای حل و فصل بحران سوریه برگزار کرده اند. این گفت و گوها نقش مهمی در تثبیت آتش بس در سوریه داشته است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.