پرش به محتوای اصلی

وزیر اقتصاد از تغییر مدیران چند بانک خبر داد

کد خبر 135432
49

وزیر امور اقتصادی و دارایی از تغییراتی در سطح مدیران عامل بانک‌ها خبر داد.

مسعود کرباسیان صبح امروز در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار داشت: طی چند روز آینده حتماً به بانک‌ها ابلاغ می‌کنیم که دارایی‌هایشان را باید بفروشند.

وی افزود: تغییراتی در سطح مدیران عامل بانک‌ها ایجاد خواهد شد.

کرباسیان ادامه داد: همچنین جلسه‌ای با محوریت اوراق برگزار خواهد شد تا مسائل پیمانکاران در بخش اوراق حل‌وفصل شود.

وی در ادامه افزود: از آنجا که مسئولیت کمیسیون اقتصادی دولت با بنده است از اتاق بازرگانی می‌خواهم در جلسات این کمیسیون حضور یابد زیرا استفاده از نظر بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: از آنجا که موضوع جلسات متفاوت است اتاق بازرگانی به‌تناسب موضوع نمایندگان خود را معرفی کند.

کرباسیان همچنین با اشاره به بهبود 10رتبه‌ای سالانه در شاخص کسب و کار از اتاق بازرگانی خواست در این باره پا پیش بگذارد و کمک‌کننده باشد.

وی افزود: البته در بهبود شاخص‌های اقتصادی مقاومت‌هایی از ناحیه حذف مجوزها و موازی‌کاری‌ها وجود دارد که باید با پیگیری و کمک یکدیگر این مشکل را رفع کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.