پرش به محتوای اصلی

وزیر اطلاعات: بیشتر لیست دوتابعیتی ها، اقامت دارند نه تابعیت

کد خبر 8927
53

وزیر اطلاعات، رسانه ها را از پرداختن به مباحث مضر برای اعتماد عمومی پرهیز داد و گفت: موضوع مدیران دو تابعیتی در دست بررسی است اما به طور کلی بیشتر لیست 53 نفره قوه قضائیه اقامت کشور دیگری را دارند نه تابعیت.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی روز چهارشنبه پس از جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی درباره لیست مدیران دوتابعیتی، این مطلب را بیان کرد.

وی افزود: این موضوع در دست بررسی است و هر زمان نتیجه مشخص شود، به دستگاه قضایی اعلام می کنیم. ما وارد بحث های رسانه ای بی خاصیت و مضر این موضوعات که به اعتماد عمومی ضرر می زند، نمی شویم.

وزیر اطلاعات ادامه داد: این آخرین صحبتی است که درباره مدیران دوتابعیتی می کنم؛ چون این گونه موضوعات هیچ فایده ای برای جامعه و کشور ندارد و نتیجه آن سوزاندن اعتماد مردم است.

علوی اضافه کرد: کلی می گویم که اکثر افرادی که در این لیست 53 نفره اعلام شده اند، کسانی هستند که اقامت کشورهای خارجی دارند نه تابعیت کشورهای خارجی. هیچ وقت به فردی که اقامت کشور دیگری دارد، دو تابعیتی گفته نمی شود.

وی خاطرنشان کرد: گرین کارت، تابعیت نیست و از نظر قانون کسی با داشتن گرین کارت ممنوع نیست اما ما به عنوان دستگاه اطلاعاتی روی آن حساسیت به خرج می دهیم.
وزیر اطلاعات گفت: بحث حساسیت اطلاعاتی با بحث منع قانونی متفاوت است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.