پرش به محتوای اصلی

وزیر ارشاد: سرانه مطالعه در کشور ۱۳ دقیقه است

کد خبر 595545
19

 سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بررسی بایدها و نبایدهای حل مشکلات فرهنگی کشور پرداخت.

صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدا با اشاره به این که آمارها نشان می دهد سرانه مطالعه ۱۳ دقیقه است گفت: مطالعه کتاب به شکل جسته و گریخته صورت می گیرد اما با وجود اینکه گفته می‌شود فضای مجازی تهدید و آسیب دارد ؛ به فضای مطالعه کمک کرده است به طوری که در این فضا افراد به مطالعه مقاله و یا پاراگراف می پردازند ، اگر ۱۳ دقیقه مطالعه در قالب کتاب را در کنار این گونه مطالعات قرار دهیم سرانه مطالعه روزانه به ۲۰ دقیقه می‌رسد.

وی در خصوص تالیف کتب کودک و نوجوان گفت: هزینه‌های کتاب حوزه کودک و نوجوان به شکل تالیفی خیلی بالاتر از ترجمه‌ای است. سال گذشته ۱۰۰ هزار کتاب مجوز انتشار گرفتند که از نظر تعداد متنوع و متعدد هستند.

صالحی با بیان اینکه ۴۰۰ هزار تن سالانه مصرف کاغذ کشور است؛ گفت: ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تن آن مربوط به کاغذ مطبوعات و کتاب است. ۳۰۰ هزار تن کاغذ بر مبنای نیاز سال گذشته وارد شد به طوری که از این میزان ۲۸ هزار تن را حواله داده‌ایم و مابقی در سیستم بازار آزاد کاغذ عرضه شده است. از ۴۰۰ هزار تن کاغذ ۳۲۰ هزار تن مشمول کالای غیر اساسی می‌شود و تنها کاغذ کتاب و مطبوعات به میزان ۸۰ هزار تن مشمول کالای اساسی با ارز ۴۲۰۰ است

وزیر ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه التهاب مجموعه بازار کاغذ فروکش کرده است، افزود: البته همچنان وضع کاغذ را در شرایط آرام و عادی نداریم اما اگر فاصله تامین و خرید حل شود باز آرام تری خواهیم داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.