پرش به محتوای اصلی

ورود سامانه بارشی به کشور از فردا

کد خبر 249381
100

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به افزایش دما و وزش باد شدید تاکید کرد: مسافران نوروزی از روشن کردن آتش در مناطق جنگلی و مستعد خودداری کنند.

احد وظیفه با اشاره به اینکه براساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی امروز (۳ فروردین) آسمان اغلب مناطق کشور صاف و آفتابی، گاهی همراه با وزش باد خواهد بود، اظهار کرد: بعد ازظهر امروز در برخی مناطق استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان افزایش ابر و بارش پراکنده، گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه فردا (۴ فروردین) اکثر مناطق کشور جوی پایدار همراه با وزش باد خواهند داشت، تصریح کرد: در این روز به سبب وزش باد شدید جنوبی در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل افزایش دما محسوس و حدود ۸ تا ۱۲ درجه پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه تاکید کرد: به مسافران نوروزی توصیه می‌شود که برای جلوگیری از خسارات احتمالی از روشن کردن آتش و همچنین رها کردن آن در مناطق جنگلی و مستعد آتش سوزی خودداری کنند.

به گفته وظیفه از بعد ازظهر فردا با ورود سامانه بارشی در برخی مناطق شمال غرب کشور رشد ابر و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که از اواخر وقت این روز رگبار و رعد و برق در این مناطق شروع خواهد شد.

وی ادامه داد: روز یکشنبه (۵ فروردین) با توسعه سامانه بارشی در مناطق شمال غرب و به تدریج برخی مناطق غرب کشور و در بعدازظهر دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر همراه با رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه با اشاره به وزش باد شدید جنوبی و خیزش گرد و خاک در کشور عراق و انتقال آن به کشور گفت: از اواخر وقت فردا و طی روز یکشنبه (۵ فروردین) در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب و جنوب غرب پدیده گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست.

به گزارش ایسنا ، وظیفه در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا صاف، در بعد ازظهر افزایش ابر و وزش باد با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتی‌گراد و روز یکشنبه (۵ فروردین) کمی ابری، در بعد ازظهر افزایش ابر در اواخر وقت رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.