پرش به محتوای اصلی

ورزشگاه السد قطر؛ میزبان احتمالی بازی‌های خانگی استقلال در آسیا

کد خبر 1223541
ورزشگاه السد قطر؛ میزبان احتمالی بازی‌های خانگی استقلال در آسیا

بازی‌های خانگی تیم استقلال در لیگ نخبگان آسیا، به احتمال فراوان در ورزشگاه اختصاصی السد قطر برگزار خواهد شد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) با پیشنهاد میزبانی استقلال در ورزشگاه بصره عراق مخالفت کرد و پس از تعلل این تیم در انتخاب ورزشگاه میزبان، AFC تصمیم گرفت خودش میزبان بازی‌های آبی‌پوشان را تعیین کند.

مسئولان استقلال با وجود سلب اختیار از انتخاب ورزشگاه میزبان، امیدوارند که بتوانند با تعامل AFC، در ورزشگاه جاسم بن حمد قطر از حریفانشان میزبانی کنند.

به گزارش ایسنا، انتخاب این ورزشگاه توسط AFC که با تمایل استقلال نیز همراه است، در شرایطی انجام می‌شود که دیدار اول استقلال در لیگ نخبگان با السد قطر خواهد بود و ورزشگاه جاسم بن حمد، ورزشگاه میزبان السد به حساب می‌آید.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.