پرش به محتوای اصلی

واکنش پزشکیان به مسابقه جنجالی دوی ماراتن در کیش

کد خبر 1178999
مسعود+پزشکیان+

پزشکیان درباره جنجال رویداد ورزشی در کیش واکنش نشان داد: نارضایتی مردم، کمک به دشمن است.

یکصد و سی‌وپنجمین جلسه هیئت دولت صبح امروز به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و رئیس جمهور در واکنش به گزارش حواشی یک رویداد ورزشی در جزیره کیش، بر ضرورت رعایت حق مردم و جلوگیری از ایجاد نارضایتی تأکید کرد.

پزشکیان گفت: «نباید بی‌جهت برای مردم محدودیت ایجاد کرد یا آنها را تحت فشار قرار داد؛ هر اقدامی که باعث نارضایتی مردم شود، دقیقا کمک به رژیم صهیونیستی است. ما نه تنها موافق ناهنجاری‌ها نیستیم، بلکه مخالف جدی آن هستیم، اما بحث بر سر نحوه و چگونگی مواجهه با این ناهنجاری‌هاست.»

او با اشاره به مشکلات اداری و معیشتی مردم افزود: «به جای پاک کردن صورت مسئله نباید صرفا بر ناهنجاری‌های کوچک تمرکز کنیم. مردم با مسائل جدی مواجه هستند و حساسیت به آنها ضروری است.»

وزیر ورزش و جوانان نیز در این جلسه گزارشی درباره برگزاری مسابقه دو ماراتن در کیش ارائه کرد و گفت که پیش از برگزاری برنامه، جوسازی‌ها آغاز شده و فدراسیون مربوطه هم ورودی غیرموجهی داشته، اما وزارت ورزش و منطقه آزاد بیانیه مشترکی درباره این رویداد صادر کردند.

پزشکیان از وزیر ورزش و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت خواست که سوابق و مسائل مرتبط با این رویداد را به صورت دقیق جمع‌بندی و ارائه کنند تا تصمیم‌گیری‌های آینده با شفافیت بیشتری انجام شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.