واکنش منصوریان به صعود عراق به جام جهانی

  • ورزشی
  • چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ ۱۵:۵۳
    کد خبر :1197504
واکنش منصوریان به صعود عراق به جام جهانی

تیم ملی فوتبال عراق شب گذشته در دیدار پلی‌آف جام جهانی به مصاف بولیوی رفت و موفق شد با نتیجه ۲-۱ رقیب خود را شکست دهد و به جام جهانی صعود کند. این یک اتفاق تاریخی برای فوتبال عراق بود چراکه آنها بعد از ۴۰ سال موفق شدند به جام جهانی صعود کنند.

به نقل از ورزش سه، علیرضا منصوریان، سرمربی تیم الطلبه، که این روزها دوران فوق‌العاده‌ای را در فوتبال عراق پشت سر می‌گذارد و با نتایج خوبی که کسب کرده محبوبیت ویژه‌ای بین هواداران الطلبه کسب کرده، به صعود تیم ملی فوتبال عراق به جام جهانی واکنش نشان داده است.

منصوریان در این باره به خبرنگار ما گفت: «از صمیم قلب صعود تیم ملی فوتبال عراق به جام جهانی را به مردم این کشور تبریک می‌گویم. حالا عراق در کنار ایران دو کشور برادر هستند که در جام جهانی حاضر خواهند بود و این اتفاق فوق‌العاده‌ای است.»

منصوریان در ادامه گفت: «این یک جشن واقعی برای فوتبال عراق است و مردم نیز در این کشور بابت صعود به جام جهانی سراز پا نمی‌شناسند. من اینجا به عنوان سرمربی الطلبه حضور دارم و به وضوح لمس کردم که فوتبال عراق چقدر پیشرفت کرده است. به نظر من این صعود حق عراقی‌هاست و حتی عراق می‌تواند در جام جهانی هم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد و همه را سورپرایز کند.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید