پرش به محتوای اصلی

واکنش قاطع پلیس به خودروهای شوتی

کد خبر 1124286
پلیس خودروهای شوتی

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد که پلیس با هر خودرویی که ویژگی‌های یک خودروی شوتی را داشته باشد، به‌طور قاطع برخورد خواهد کرد. این خودروها بلافاصله توقیف شده و به پارکینگ منتقل می‌شوند.

سردار حسینی، از آغاز برخورد جدی‌تر پلیس با خودروهای شوتی خبر داد و گفت: در هفته‌های اخیر، حوادث تلخی ناشی از تخلفات این خودروها رخ داده است که پلیس به‌طور ویژه‌ای با آن‌ها برخورد خواهد کرد. این خودروها معمولاً شب‌ها در جاده‌ها تردد کرده و با انجام تخلفات گسترده مانند سرعت غیرمجاز، عدم رعایت فاصله طولی، حرکت در خلاف جهت و مخدوش کردن پلاک، امنیت جاده‌ها را به خطر می‌اندازند.

وی همچنین اشاره کرد که بسیاری از رانندگان این خودروها هنگام مواجهه با پلیس فرار کرده و حتی به مأموران آسیب رسانده‌اند. برخی از تصادفات سنگین این خودروها نیز باعث مرگ شهروندان بی‌گناه شده است.

سردار حسینی بر اهمیت آموزش خانواده‌ها در زمینه آگاه‌سازی فرزندان درباره خطرات رانندگی با خودروهای شوتی تأکید کرد و گفت که بسیاری از افرادی که به این مسیر می‌روند، به‌دلیل انگیزه‌های مالی و کسب درآمد سریع، وارد این فعالیت‌های غیرقانونی می‌شوند. خانواده‌ها باید در پیشگیری از این معضل نقش مؤثری ایفا کنند.

وی همچنین از قوه قضاییه خواست تا با مسببان این تخلفات، به‌ویژه افرادی که در قاچاق فعالیت دارند، برخورد قاطع‌تری داشته باشد تا از بازگشت آن‌ها به این مسیرهای خطرناک جلوگیری شود.

به گزارش فارس،سردار حسینی در پایان گفت که پلیس راهور با هر خودروی شوتی به‌شدت برخورد خواهد کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده این خودروها، از طریق شماره‌های ۱۱۰ یا سامانه راهور ۱۲۰ به پلیس اطلاع دهند تا امنیت جاده‌ها تضمین شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.