پرش به محتوای اصلی

واکنش شرکت پشتیبانی امور دام به واردات موبایل توسط یک شرکت دام و طیور: ما نبودیم

کد خبر 318488
14

شرکت پشتیبانی امور دام در واکنش به خبر «واردات تلفن همراه با ارز ۴۲۰۰ تومانی توسط شرکت دام و طیور» اعلام کرد: ارز تخصیصی به شرکت پشتیبانی امور دام فقط صرف تامین کالاهای اساسی شده است.

به گزارش تسنیم، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با تکذیب ادعای بی اساس واردات موبایل توسط این شرکت، گفت:­­­ شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان مباشر تنظیم بازار کالاهای اساسی وظیفه ای جز ورود به تنظیم بازار کالاهای اساسی از جمله کنجاله سویا، جو، ذرت، گوشت مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز ندارد.

حمید ورناصری در واکنش به طرح ادعای ورود گوشی تلفن همراه توسط شرکت پشتیبانی امور دام در برخی رسانه ها، تاکید کرد: این ادعا از اساس کذب است و این شرکت به عنوان مباشر تنظیم بازار کالاهای اساسی وظیفه ای جز ورود به تنظیم بازار کالاهای اساسی از جمله کنجاله سویا، جو، ذرت، گوشت مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز ندارد و همه­ تلاش خود را نیز در این راه مصروف داشته است.

وی با اشاره به فهرست­ رسمی منتشر شده ِ​ بانک مرکزی گفت: در این فهرست ­به تفکیک نام شرکت ها، مقدار ارز و نوع کالا اعلام و ارزی که به این شرکت تخصیص یافته در چارچوب ماموریت ها و وظایف قانونی، فقط صرف تامین کالاهای اساسی شده است.

پیشتر ابراهیم درستی نائب رئیس اتاق اصناف گفته بود: یک شرکت دام وطیور اقدام به واردات تلفن همراه با ارز 4200 تومانی کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.