پرش به محتوای اصلی

واکنش رئیس‌دفتر رئیس جمهور به اظهارات پمپئو

کد خبر 742416
واکنش-رئیس‌دفتر-رئیس-جمهور-به-اظهارات-پمپئو

 محمود واعظی با اشاره به اظهارات اخیر پمپئو اظهارداشت: دولت آمریکا متاثر از رویکرد افراطی و اراده رژیم صهیونیستی، تصمیماتی می‌گیرد که کاملا غیرحقوقی و غیرمنطقی است لذا نمی‌تواند حتی به مبانی ظاهری حقوقی این تصمیمات نیز پایبند باشد.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از مکانیزم ماشه سازوکاری در درون برجام است، خاطرنشان کرد: دولت آمریکا در رفتاری غیرمنطقی، رسما از برجام خارج شده و روشن است که دیگر امکان استفاده از سازوکارهای درون این توافقنامه را ندارد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور افزود:‌ البته دولتمردان آمریکا امروز دریافته‌اند که چه اشتباه بزرگی را در خروج از برجام مرتکب شده‌اند و حالا برای پوشاندن این اشتباه، دست به حرکت‌های مذبوحانه و خالی از هر گونه مبنای حقوقی و قانونی می‌زنند. آنها پس از خروج چندین مرتبه این رویکرد را آزمایش کرده‌اند و هربار به شکل کاملا کم‌نظیری در تاریخ بین‌الملل با مخالفت جهانی مواجه شده‌اند.

این عضو دولت تدبیر و امید، سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا را زمینه‌ساز انزوای این کشور در جهان دانست و اذعان داشت:‌ اینکه آمریکایی‌ها که داعیه رهبری جهان را دارند،دچار چنین انزوایی شده‌اند، در حقیقت نشان‌دهنده حقانیت موضع و قانونمند بودن رفتار ایران است.

واعظی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها حق استفاده از مکانیزم‌های درون برجام را ندارند و به همین دلیل، اقدام اخیر آنها در شورای امنیت به هیچ وجه موفق نخواهد شد، چرا که همه اعضا و جامعه جهانی با آن مخالفند.

به گزارش ایسنا ،وی افزود: تهدید علنی به تحریم کشورهایی که با آمریکا مخالفت کنند و همراهی نکنند، یک بدعت خطرناک در نظام بین الملل و شورای امنیت است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.