پرش به محتوای اصلی

واکنش «دیوید میلر» به حادثه تیراندازی پنسیلوانیا

کد خبر 403701
42

معاون اسبق وزارت خارجه آمریکا با انتشار پیامی در واکنش به حادثه تیراندازی پنسیلوانیا، به طور ضمنی از حمایت جامعه یهودیان آمریکا از ترامپ انتقاد کرد.

به گزارش مهر، «آرون دیوید میلر» معاون اسبق وزارت خارجه آمریکا و نایب رئیس فعلی اندیشکده «وودرو ویلسون» در پیام خود در توئیتر می نویسد: بهایی که جامعه یهودیان آمریکا در حمایت از یک رئیس جمهور طرفدار نتانیاهو می پردازد ارزش این همه خطر و تقابل را ندارد.

اشاره میلر به حادثه روز گذشته است که در جریان آن به یکی از کنیسه های یهودیان در پنسیلوانیای آمریکا حمله شد و در جریان تیراندازی انجام شده ۱۱ نفر کشته و ۵ نفر دیگر زخمی شدند.

یکی از مشکلات به وجود آمده در آمریکا بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ، افزایش حملات نژادپرستانه در این کشور است.

فردی که اقدام به تیراندازی در این کنیسه کرده «رابرت باورز» معرفی شده‌است. رابرت باورز، اهل پیتسبورگ، پس از کشتار در کنیسه با نیروهای پلیس نیز درگیر شده و هدف چند گلوله قرار گرفته، با این حال او زنده و در حال حاضر در بیمارستان بستری‌ است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.