پرش به محتوای اصلی

واکنش ترامپ به استعفای آبه: احساس بدی دارم

کد خبر 741870
واکنش-ترامپ-به-استعفای-آبه-احساس-بدی-دارم

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا از استعفای «شینزو آبه» نخست‌وزیر ژاپن که به دلیل وضعیت نامناسب جسمی وی صورت گرفت، ابراز تاسف کرد.

وی در جمع خبرنگاران در این‌باره گفت: «می‌خواهم بالاترین مراتب احترام خود را نسبت به آبه که دوست فوق‌العاده من است، اعلام کنم. ما روابطی عالی داشته‌ایم و من نسبت به این مساله (استعفای آبه) احساس بسیار بدی دارم چرا که این کناره‌گیری باید برای وی خیلی سخت بوده باشد. آبه کشورش را بسیار دوست دارد و کناره‌گیری وی از سمتش برای من قابل تصور نیست. آبه یک مرد فوق‌العاده است و من بالاترین مراتب احترام خود را نسبت به او اعلام می‌کنم».

به گزارش ایلنا، آبه پس از مدت‌ها گمانه‌زنی در خصوص توانایی وی برای ادامه فعالیت، اعلام کرد که در پی وضعیت نامناسب سلامتی‌اش از سمت خود کناره‌گیری می‌کند وی از مردم ژاپن به‌خاطر آن‌که نتوانست وعده‌هایش را عملی کند، عذرخواهی کرد.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.