پرش به محتوای اصلی

واکنش اسرائیل به بازگشت تحریم های بین المللی علیه ایران

کد خبر 1165010
ساعر

گدعون ساعر» وزیر خارجه اسرائیل روز جمعه در پیامی با اشاره به بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران گفت که جامعه جهانی نباید اجازه دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای را بدهد.

ساعر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز شورای امنیت سازمان ملل رای به بازگرداندن تحریم‌های گسترده علیه ایران داد که از ۲۸ سپتامبر اجرایی می‌شود.»به گزارش ایسنا، وزیر خارجه تنها رژیم دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه در ادامه و ضمن تکرار ادعای صلح‌آمیز نبودن برنامه هسته‌ای ایران، نوشت: «ایران مسلح به سلاح هسته‌ای، یعنی خطرناک‌ترین رژیم جهان به خطرناک‌ترین سلاح مسلح شده است؛ امری که ثبات و امنیت جهانی را به‌شدت تضعیف می‌کند.»

وی در انتها گفت: «هدف جامعه بین‌المللی باید همچنان بدون تغییر باقی بماند: جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی‌های هسته‌ای.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.