پرش به محتوای اصلی

واریز ۱۳هزار میلیارد تومان عوارض به حساب شهرداری‌ها

کد خبر 13880
51

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از واریز بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد تومان عوارض به حساب شهرداری ها و دهیاری ها در سال ۱۳۹۵ خبر داد.

 سیدکامل تقوی نژاد با بیان اینکه در حال حاضر نرخ مالیات بر ارزش افزوده ۹ درصد است که شامل ۶ درصد مالیات و ۳ درصد عوارض است، گفت: مطابق قانون، ۳ درصد عوارضی که توسط سازمان امور مالیاتی کشور وصول می شود، به حساب شهرداری‏ها و دهیاری های سراسر کشور واریز می شود تا در جهت توسعه و آبادانی شهرها و روستاها مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: از ابتدای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال ۱۳۹۵ ، بالغ بر ۱۷۰ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده دریافت شده که از این میزان، حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان در قالب عوارض در اختیار شهرداری‏ها و دهیاری‏های سراسر کشور قرار گرفته است.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، مجموع عوارض واریزی به حساب شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور در دولت یازدهم را بیش از سه برابر دولت نهم و دهم عنوان کرد و گفت: طی سال های ۸۷ لغایت پایان ۹۱ حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان عوارض واریز شده در حالیکه در طی دولت یازدهم (۹۵-۹۲ ) در حدود ۴۳ هزار میلیارد تومان عوارض به حساب شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور واریز شده است.

وی با اشاره به واریز بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد تومان عوارض به حساب شهرداری‏ها و دهیاری‏های سراسر کشور در سال ۹۵ عنوان کرد: از این مبلغ حدود چهار هزار میلیارد تومان به حساب شهرداری تهران واریز شده است.

تقوی نژاد افزود: از مجموع مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان عوارضی که از ابتدای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری تهران واریز شده، سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دولت نهم و دهم و ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دولت یازدهم در اختیار شهرداری تهران قرار گرفته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.