پرش به محتوای اصلی

واریز یارانه جدید در راه است/ احتمال اجرای دوباره طرح کالابرگ الکترونیکی

کد خبر 1116842
یارانه

دولت چهاردهم ممکن است به بسته‌های حمایتی مشابه یارانه کالابرگ روی آورد و احتمالاً زمان رونمایی از این بسته‌ها همزمان با دهه فجر یا نزدیک به ماه رمضان باشد

به گزارش اقتصادآنلاین، دولت سیزدهم سال گذشته در دهه فجر از طرح کالابرگ الکترونیکی رونمایی کرد که در آن، به یارانه‌بگیران دهک‌های ۱ تا ۹ مبلغ ۲۲۰ هزار تومان برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی اختصاص داده می‌شد. این طرح از بهمن ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ اجرایی شد، اما پس از آن خبری از ادامه آن نشد و گفته شد که در قانون بودجه ۱۴۰۳ هیچ بودجه‌ای برای آن تخصیص نیافته است.

با نزدیک شدن به بهمن ۱۴۰۳ و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شایعاتی در خصوص احتمال بازگشت این طرح مطرح شده است. به تازگی فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری خود اعلام کرد که در صورت نیاز، بسته‌های حمایتی به مردم تخصیص خواهد یافت. وی افزود که جلسات تنظیم بازار به‌طور مرتب برگزار می‌شود و تلاش دولت بر این است که افزایش قیمت‌ها با توان خرید مردم همخوانی داشته باشد.

این اظهارات به نظر می‌رسد که دولت چهاردهم ممکن است به بسته‌های حمایتی مشابه یارانه کالابرگ روی آورد و احتمالاً زمان رونمایی از این بسته‌ها همزمان با دهه فجر یا نزدیک به ماه رمضان باشد. در این صورت، دولت می‌تواند یارانه کالابرگ یا بسته‌های معیشتی به دهک‌های کم‌درآمد جامعه اعطا کند. باید دید آیا دولت در نهایت تصمیم به اجرای این طرح‌ها خواهد گرفت یا خیر.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.