پرش به محتوای اصلی

واریز سود سهام عدالت در گرو دریافت سود شرکت‌ها

کد خبر 1146545
واریز سود سهام عدالت

ولی‌الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که پرداخت سود سهام عدالت در خردادماه ۱۴۰۴ منوط به وصول سود عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ از شرکت‌های سرمایه‌پذیر است.

وی با اشاره به مشکلات سال‌های گذشته در دریافت مجوز از شورای عالی بورس برای توزیع سود، گفت: امسال مجوز کلی برای دریافت و واریز سود صادر شده و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی می‌تواند پس از برگزاری مجمع هر شرکت، اقدام به پیگیری دریافت سود کند.

جعفری افزود: پرداخت سود سهام عدالت به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد، اما برای هر مرحله، باید مبلغ قابل توجهی از سود جمع‌آوری شده باشد تا توزیع آن از نظر عملیاتی مقرون به‌صرفه باشد. چرا که هر بار توزیع سود، ثبت حدود ۵۰ میلیون تراکنش بانکی را در پی دارد.

به گفته وی، در صورت وصول باقی‌مانده سود سال ۱۴۰۲ در خردادماه، احتمال واریز آن به حساب سهامداران تا پیش از تابستان وجود دارد. اما سود مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۳ تا پس از برگزاری مجامع این شرکت‌ها در تیرماه، پرداخت نخواهد شد.

جعفری همچنین عنوان کرد که بخشی از سود سهام سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هنوز وصول نشده و قسط سوم سود عملکرد ۱۴۰۱ پس از تجمیع، به همه ۴۹ میلیون سهامدار عدالت پرداخت خواهد شد. البته شرط دریافت سود، کامل بودن اطلاعات بانکی سهامداران در سامانه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی است.

وی در پایان خواستار برخورد جدی‌تر با شرکت‌هایی شد که در پرداخت سود سهام عدالت تأخیر دارند و تأکید کرد که جریمه‌های فعلی بازدارندگی لازم را ندارند.

ایلنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.