پرش به محتوای اصلی

واردات آب به کشور جدی است؟

کد خبر 1155631
آب-معدنی
سخنگوی صنعت آب گفت: واردات آب مسئله بسیار حساسی است و روندهای بسیار پیچیده رسیدگی و بسیار سختگیرانه‌ای خواهد داشت.
به گزارش ایلنا، عیسی بزرگ‌زاده درباره اینکه آیا واردات آب خواهیم داشت یا خیر، اظهار داشت: واردات به معنی برای آب شرب چیزی نیست که هیچ کشوری به راحتی آن را بپذیرد، گزینه‌های مطالعاتی در گذشته و اکنون مطرح است و فقط در همین حد است.

وی افزود: واردات آب مسئله بسیار حساسی است و روندهای بسیار پیچیده رسیدگی  و بسیار سختگیرانه‌ای خواهد داشت.

سخنگوی صنعت آب تاکید کرد: واردات آب اصولا مقوله‌ای است که کشورها براحتی زیر بار آن نمی‌روند و مشمول ارزیابی‌های بسیار سختگیرانه است.

وی خاطرنشان کرد: ما طرح‌های مطالعاتی را از گذشته در دستور کار داریم ولی تصویب این موارد مشمول بررسی‌های بسیار سخت، پیچیده و سختگیرانه است.

بزرگ‌زاده درباره تصمیمات مربوط به رهاسازی آب هیرمند تحت تاثیر اخراج مهاجران افغانستانی نیز گفت: اخراج مهاجران  روی تصمیمات آبی ندارد، طبق اعلام وزارت کشور بیش از ۶ میلیون افغانستانی در ایران حضور دارند که ۴ میلیون از این مهاجران همچنان در ایران باقی خواهند ماند و کسانی که بدون مجوز هستند قرار است اخراج شوند بنابراین خروج این افراد تاثیری در مذاکرات حوزه دریافت حقابه هیرمند از افغانستان ندارد.

در همین ارتباط وزیر نیرو  گفته است: استفاده از آب کشورهای همسایه بعنوان واردات را  در دستور کار داشته‌ایم با کشور ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان و افغانستان مذاکراتی را در دستور کار داریم ولی خودمان نیز باید بتوانیم برای استان‌های شرقی از طریق دریا و ظرفیت‌های طبیعی نیازهای اولیه را تامین کنیم.

به گفته علی‌آبادی؛ امسال حدود ۱۰ درصد از حق‌آبه  هیرمند محقق شده است. با این حال، مذاکرات فنی را ادامه خواهیم داد و اجازه نخواهیم داد ذره‌ای از حقوق مردم نادیده گرفته شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.