پرش به محتوای اصلی

هک شدن سایت‌های رسمی عراق و انتشار جزئیات محرمانه از مکاتبات دولت

کد خبر 662718
هک-شدن-سایت‌های-رسمی-عراق-و-انتشار-جزئیات-محرمانه-از-مکاتبات-دولت

هکرها امروز- چهارشنبه سایت‌های حساس و بسیار مهم دولت عراق از جمله دو وزارتخانه دفاع و کشور و سایت نخست‌وزیر را هک کردند.

 

هکری که خود را «ام ۴ ایکس پرو» معرفی کرده بود، تصاویر هک شده از سایت نخست‌وزیری،‌ وزارت بهداشت،‌ سایت وزارت نفت و وزارت دفاع و وزارت بازرگانی را منتشر کرد.

 

این هکر پیامی را با این مضمون منتشر کرد: «دشمنان زندگی… امشب نخوابید که صاعقه شما را در می‌نوردد،‌ رسانه‌ها امشب نخوابید. اگر شما میهن‌پرست هستید، آنچه را که اتفاق خواهد افتاد، پوشش دهید».

 

به گزارش ایلنا،هکر سایت‌ها همچنین نوشته‌ای را درباره بازداشت «نعیم عبعوب» شهردار پیششین بغداد که از دفتر وزیر به اینترپل ارسال شده بود، منتشر کرد.

 

وی همچنین پیامی را برای کارکنان شرکت کل مخابرات و اطلاعات در وزارت ارتباطات منتشر کرده و نوشت: «یا استعفا دهید یا درخواست انتقال».

 

هنوز هیچ اظهار نظر رسمی دولتی درباره ماهیت حمله الکترونیک به سایت‌های دولت عراق صادر نشده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.