پرش به محتوای اصلی

همکاری پاکستان با هواپیمایی قطر برای انتقال مسافران به عربستان

کد خبر 32304
100

سخنگوی ایرلاین بین المللی پاکستان اعلام کرد این شرکت آمادگی دارد تا عمره گزاران پاکستانی مقیم قطر را از دوحه به جده منتقل کند.

به گزارش  بازتاب به نقل از رویترز، سخنگوی ایرلاین بین المللی پاکستان (پیا) اعلام کرد این شرکت آمادگی دارد تا مسافران پاکستانی را پس از آنکه عربستان مرزهای هوایی خود را بر روی هواپیماهای قطری بست، به این کشور اعزام کند.

مشهود تاجور افزود: در حال رایزنی و گفت وگو با مقامات قطری هستیم تا مسافران پاکستانی که در فرودگاه دوحه سرگردان هستند را به مقصد جده در عربستان برای ادای مناسک عمره حمل کنیم.

به گفته این مقام مسئول در حمل و نقل هوایی پاکستان، عمره گزاران این کشور که برای ادای مناسک از دوحه به جده می رفتند، در حال حاضر در فرودگاه این شهر سرگردانند و شرکت پیا نیز آمادگی دارد تا آنها را یا به پاکستان بازگردانده و از آنجا به جده بروند یا اینکه مستقیما از دوحه به جده ببرد.

تاجور تأکید کرد: با توجه به اینکه عمره گزاران پاکستانی مقیم دوبی قرار بود با هواپیماهای قطرایرویز به جده بروند، آمار دقیقی از آنها نداریم اما در تلاشیم با همکاری سفارت پاکستان در قطر، جزئیات بیشتری از آمار مسافران پاکستانی مقیم قطر به مقصد جده به دست بیاوریم.

گفتنی است فرودگاه حمد دوحه هاب پروازهای منطقه خلیج فارس، آفریقا و جنوب آسیا محسوب می شود و بر اساس اعلام وب سایت این فرودگاه، از ژانویه تا مارس (ابتدای دی ماه تا انتهای اسفند سال گذشته) طی سه ماه ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از طریق این فرودگاه به مقاصد مختلف پرواز داشته اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.