پرش به محتوای اصلی

همکاری بازیگر زن محبوب با “ده نمکی”

کد خبر 241111
22

بازیگر سریال “سه دونگ سه دونگ” گفت: هفته گذشته متن فیلم “زندانی ها” نوشته و کارگردانی مسعود ده نمکی به دستم‌رسیده و در حال مطالعه آن هستم. در صورت عقد قرارداد با این پروژه فیلمبرداری زندانی ها اواخر فروردین ماه کلید خواهد خورد.
مرجانه گلچین بازیگر سینما و تلویزیون درخصوص فعالیت های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر درگیر بازی در سریال آرماندو به کارگردانی “احسان عبدی پور” هستم. بخش هایی از فیلمبرداری باقی مانده که تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

وی در همین راستا ادامه داد: علاوه بر سریال آرماندو مشغول بازی در مجموعه 30 قسمتی “آسمان هوای باران دارد” به کارگردانی “شهرام شاه حسینی” هستم که اواخر فروردین 97 و به احتمال‌زیاد ماه رمضان از شبکه اول سیما روی آنتن خواهد رفت.

بازیگر سریال “سه دونگ سه دونگ” درباره زمان پخش سریال آرماندو تاکید کرد: این سریال مراحل پایانی پس از تولید قسمت های اول را پشت سر گذاشته و نوروز امسال از شبکه دوم سیما روی آنتن خواهد رفت. آرماندو حال و هوایی کمدی داشته و درباره زندگی هنروران سینما ساخته شده است.

وی درمورد فعالیت های خود در سال آینده اضافه کرد: پیشنهادات بسیار زیادی به من شده است و در حال حاضر چندین متن برای تلویزیون، تئاتر و سینما را می خوانم. طبیعتاً در اثری به ایفای نقش خواهم پرداخت که در آن مثمر ثمر بوده و در ابتدا نقش را دوست داشته باشم.

گلچین درباره پیشنهاد اخیر سینمایی خود خاطرنشان کرد: هفته گذشته متن فیلم “زندانی ها” به کارگردانی و نویسندگى مسعود ده نمکی به دستم‌رسیده و در حال مطالعه آن هستم. در صورت عقد قرارداد با این پروژه همکارى مى کنم که فیلمبرداری زندانی ها اواخر فروردین ماه ٩٧ کلید خواهد خورد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.