پرش به محتوای اصلی

هلاکت یکی از سرشاخه‌های خارجی قاچاق مواد مخدر

کد خبر 675722
هلاکت-یکی-از-سرشاخه‌های-خارجی-قاچاق-مواد-مخدر

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از هلاکت یکی از سرشاخه‌های قاچاق مواد افیونی خبر داد و گفت: سه قاچاقچی نیز در عملیات پلیس مجروح شدند.

سردار محمدکاظم تقوی با اعلام خبر پاتک پلیس به سوداگران مرگ در استان خراسان رضوی، در تشریح این عملیات ضربتی و غافلگیرانه، اظهار کرد: جان برکفان مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی در عملیاتی مشترک با سربازان گمنام امام زمان(عج) محموله سنگین مواد مخدر صنعتی که از استان سیستان و بلوچستان به مقصد مشهد قاچاق شده بود را به طور پوششی و نامحسوس تحت تعقیب قرار دادند.

 

فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: مأموران انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) با ردزنی‌های دقیق و تعقیب سایه به سایه سوداگران مرگ، در دقایق نخست بامداد امروز وارد عمل شده و به راننده خودرو سواری سمند حامل موادافیونی در حوالی مشهد (منطقه بینالود) دستور ایست دادند.

وی تصریح کرد: در این لحظه سوداگران مرگ به سمت مأموران انتظامی اقدام به تیراندازی کردند و پلیس نیز با آمادگی کامل و در یک درگیری مسلحانه پرحجم، فرصت هرگونه عکس‌العمل دیگری را از آنها گرفت.

به گفته این مقام انتظامی، در این درگیری مسلحانه یکی از سرشاخه‌های قاچاق مواد افیونی که تبعه خارجی بود به هلاکت رسید و سه قاچاقچی نیز مجروح شدند.

 

تقوی با اشاره به دستگیری یک سوداگر مرگ در این عملیات، گفت: جان برکفان نیروی انتظامی در ادامه تحقیقات خود در کمتر از چند ساعت، سه گرداننده دیگر این باند را که با خودروی سواری پژو405 قصد فرار داشتند، دستگیر کردند.

 

به گزارش تسنیم ،فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی عنوان کرد: در این عملیات 72 کیلو هروئین فشرده و 10 کیلو و 350 گرم تریاک به همراه یک قبضه اسلحه کلاشنیکف، سه تیغه خشاب و 84 تیر جنگی کشف شد.

این مقام انتظامی یادآور شد: یکی از مأموریتهای مهم پلیس، مبارزه با هرگونه حمل، نگهداری، خرید و فروش و قاچاق موادمخدر به عنوان بلای خانمان‌سوز جامعه است و برخورد نیروی انتظامی در این راستا محکم و قاطع خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.