پرش به محتوای اصلی

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۱ استان کشور

کد خبر 1076088
هشدار نارنجی هواشناسی

برای ۱۱ استان از ۲روز قبل هشدار سطح نارنجی صادر و تاکید شده است دستگاه ها در مقابل باران شدید، صاعقه و رگبار شدید نقطه ای و طوفان در حال آماده باش هستند و سطح این آماده باش هم نارنجی است.

ظفری تصریح کرد: در استان های غربی هم آتش سوزی داشتیم که مهار شده است در باقی استان ها هشدار در سطح زرد و احتمال طوفان رگبار و باد شدید هست.

سازمان هواشناسی امروز را رگبار باران، وزش باد و کاهش دما در برخی مناطق کشور اعلام کرد. تاکید کرده است : از امروز تا جمعه در شمال‌شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد، اعلام کرد: امروز برای شمال، شمال‌غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار باران و کاهش دما پیش‌بینی شده است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (چهارشنبه ۶ تیرماه) به تدریج با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در مازندران، گیلان، اردبیل، نیمه شمالی آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی رگبار، رعدوبرق وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود که در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و غرب گیلان بارش‌ها شدت خواهد داشت.

همچنین امروز برای استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه‌های زاگرس مرکزی و استان‌های گلستان و خراسان شمالی نیز افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده رخ خواهد داد.

فردا (پنجشنبه ۷ تیرماه) در شمال‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر و رگبار پراکنده و در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارندگی، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد که بارش‌ها در شرق گیلان و غرب مازندران شدت دارد.

روزهای جمعه و شنبه (۸ و ۹ تیرماه) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر گاهی، رگبار پراکنده و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

روز یکشنبه (۱۰ تیرماه) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌ها رخ خواهد داد که از شدت آن کاسته می‌شود و بارندگی‌ها به صورت ضعیف‌تر رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، از امروز تا روز جمعه هفته جاری در شمال‌شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد.

روز یکشنبه هفته آینده همچنین برای شرق و شمال‌شرق کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

خلیج فارس و دریای خزر از اواخر امروز و روز پنجشنبه مواج است.

به گزارش ایرنا، آسمان تهران امروز کمی ابری در بعضی ساعات همراه با افزایش ابر و گاهی وزش باد شدید و گردوخاک همراه خواهد بود؛ فردا نیز برای تهران آسمانی صاف پیش‌بینی شده که از بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و گردوخاک را خواهیم داشت. کمینه و پیشینه دمای هوا امروز در پایتخت ۲۷ و ۳۵ درجه سانتیگراد است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.