هشدار سازمان غذا و دارو؛ پودرهای ادویه و فرآورده‌های «فربد نگین» غیرمجاز هستند

    کد خبر :1214680
پودرهای ادویه و فرآورده‌های «فربد نگین»

سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه‌ای اسامی تعداد زیادی از فرآورده‌های غذایی با نام تجاری «فربد نگین آبادان» را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی، غیرمجاز اعلام کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده این محصولات در بازار، مراتب را به مراجع نظارتی گزارش دهند.

در این اطلاعیه آمده است که محصولات غیرمجاز شامل پودر دارچین، فلفل قرمز، سماق، هل ساییده، هل دانه، گلپر، آویشن، فلفل سیاه، زردچوبه، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر سیر، وانیل، پودر زنجبیل، ادویه کاری، چوب دارچین، خلال پسته، خلال بادام، نشاسته، آرد نخود، پودر کاکائو، آرد برنج و شوید خشک با نام تجاری «فربد نگین آبادان» می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه این اقدام در راستای صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از عرضه محصولات فاقد مجوز در سطح بازار انجام شده، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده این فرآورده‌ها در مراکز عرضه، موضوع را به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مراجع نظارتی اطلاع دهند تا اقدامات قانونی برای جمع‌آوری آنها انجام شود.

به گزارش ایسنا، همچنین شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو برای دریافت گزارش‌های مردمی درباره محل عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید