پرش به محتوای اصلی

هشدار در اهواز در پی افزایش فوتی‌های مصرف الکل

کد خبر 695571
هشدار-در-اهواز-در-پی-افزایش-فوتی‌های-مصرف-الکل

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در اطلاعیه‌ای نسبت به مصرف خوراکی الکل به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و مرگ تعدادی از خوزستانی‌ها در پی آن در دو روز گذشته هشدار داد.

در اطلاعیه بامداد امروز ۱۹ اسفندماه دانشگاه علوم پزشکی اهواز آمده است: «متاسفانه طی بررسی و آنالیز مشروبات غیرمجاز مصرف شده توسط قربانیان دو روز اخیر، مشخص شده که این مشروبات حاوی مواد سمی کشنده است؛ لذا از هم استانی‌های عزیز درخواست می‌شود ضمن مراقبت از فرزندان خود، هشدار‌های لازم در خصوص عدم قبول مشروبات توزیع شونده در سطح شهر را به فرزندان گوشزد کنند.

در صورت نیاز به استفاده از مواد ضد عفونی کننده و شوینده‌های الکلی، این مواد را صرفا از داروخانه‌های سطح شهر تهیه فرمایند.»

به گزارش ایسنا، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بامداد امروز در پیامی به خبرنگاران اعلام کرد: متاسفانه تعداد بیماران فوتی به دنبال مصرف الکل تقلبی در بین جوانان خصوصا در محلات شیلنگ‌آباد، لشگر، پردیس و زرگان در حال افزایش است. لطفا اطلاع‌رسانی مناسب شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.