پرش به محتوای اصلی

هشدار خطیب زاده در مورد یک «کار خطرناک» در روزهای پایانی مذاکرات

کد خبر 888856
هشدار خطیب زاده در مورد یک «کار خطرناک» در روزهای پایانی مذاکرات

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به انتشار گزارش های تحریف شده از وین با بیان اینکه توافق دوجانبه نخواهد بود، اعلام کرد: توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بی‌منبع تحریف‌شده‌ای که شایعه‌سازی کرده، بسیار متفاوت خواهد بود.

به گزارش همشهری آنلاین، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب پنجشنبه پس از انتشار گزارش های تحریف شده از مذاکرات جاری در وین در توئیتی نوشت:

«انتشار اطلاعات نادرست در پوشش گزارش‌دهی رسانه‌ای کاری خطرناک است.

توافق نهایی برای صدور مجوز بازگشت آمریکا به برجام با گزارش بی‌منبع تحریف‌ شده‌ای که شایعه‌سازی کرده است، بسیار متفاوت خواهد بود.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توافق دوجانبه نیز نخواهد بود. با نزدیک شدن به روزهای پایانی، باید منتظر تحریف‌های بیشتری بود.»

این در حالی است که شب گذشته هم علی باقری عضو ارشد تیم مذاکره کننده کشورمان بعد از حدود یک ماه سکوت، در توییتی نوشت:

«بعد از هفته‌ها مذاکرات فشرده، بیش از هر زمان به توافق نزدیک شده‌ایم اما تا وقتی درباره همه‌چیز توافق نشده باشد، درباره هیچ چیز توافق نشده است.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.