پرش به محتوای اصلی

نگرانی مجلس دهم از تیم اقتصادی دولت دوازدهم

کد خبر 60511
11

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مجلس نگران برخی انتخاب ها برای تیم اقتصادی دولت دوازدهم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی افزود: بر اساس شنیده ها، ضعیف ترین افراد دولت یازدهم در تیم اقتصادی دولت دوازدهم حضور دارند و در برخی موارد هم قرار است افراد ضعیف تر جایگزین برخی مسئولان فعلی شوند.

وی گفت: مجلس در زمینه انتخاب اعضای تیم اقتصادی دولت دوازدهم نگرانی جدی دارد.

پورابراهیمی با تأکید بر تعهد دولت دوازدهم بر اجرای قوانین افزود: یکی از مهمترین شروط برای انتخاب اعضای تیم اقتصادی دولت جدید؛ تعهد به اجرای قوانین است.

وی گفت: عدم انسجام و هماهنگی میان تیم اقتصادی دولت یازدهم در چهار سال گذشته مشهود بود که این مسئله فعال اقتصادی را با چالش روبرو می کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه باید از دولت صدایی واحد در زمینه مسائل اقتصادی شنیده شود، افزود: اصلاح ساختار نظام بانکی کشور، ساماندهی وضعیت بدهی های دولت، اهتمام به تولید داخلی و مبارزه قاطع با قاچاق کالا و ارز؛ اولویت های اصلی دولت دوازدهم باید باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.