پرش به محتوای اصلی

نوسازی ۵۰ دستگاه اتوبوس فرسوده

کد خبر 74778
120

مدیرعامل شرکت جوان‌سیر‌ ایثار گفت: این شرکت نوسازی ۵۰ دستگاه اتوبوس شامل خروج خودروهای فرسوده و ورود خودروهای نو را در دستور کار قرار داد و در واقع سالانه ۵۹ هزار و ۴۰۰ صندلی به ناوگان شرکت افزوده شد.

محمد‌جواد پورسعید در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: ساماندهی حمل و نقل بسیجیان، کمک به دولت در شرایط پیک سفر و الگوسازی در صنعت حمل و نقل، از اهداف اصلی‌ شرکت مسافری جاده‌ای جوان سیر ایثار است.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی جوان سیر ایثار اعزام زائران راهیان نور است، اضافه کرد: شرکت مسافربری جوان‌سیر ایثار مجری انحصاری سفرهای راهیان نور در سراسر کشور است.

مدیرعامل شرکت جوان‌سیر‌ ایثار افزود: این شرکت از سال 1380 فعالیت خود را با یک دفتر مرکزی در تهران و 100 دستگاه اتوبوس‌ آغاز کرد، از سال 82 فعالیت توسعه‌ای خود را آغاز کردیم‌ و در سال 86 با خرید اتوبوس‌ جدید، توسعه شعب هم در دستور کار قرار گرفت؛ امروز در همه استا‌ن‌ها حداقل یک شعبه و در برخی شهرهای بزرگ شعب دوم و نمایندگی داریم.

پورسعید با اشاره به اینکه جوان سیر ایثار دارای 53 شعبه در سراسر کشور است، گفت: در حال حاضر ‌600 دستگاه اتوبوس در ناوگان این شرکت فعالیت می‌کند.

مدیرعامل شرکت جوان‌سیر‌ ایثار بیان کرد: این شرکت در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال‌ نوسازی 50 دستگاه اتوبوس شامل خروج خودروهای فرسوده و ورود خودروهای نو را در دستور کار قرار داده است و در واقع سالانه 59 هزار و 400 صندلی به ناوگان این شرکت جاده‌ای افزوده شده است.

‌وی به بهسازی 50 دستگاه اتوبوس شامل تعمیرات فنی و ظاهری ناوگان در سال جاری اشاره کرد و افزود: ‌‌به تازگی در سه شهرستان ‌خوی‌، سر پل ذهاب‌ و شاهرود شعبه جدید افتتاح ‌کرده‌‌ایم.

مدیرعامل شرکت جوان‌سیر‌ ایثار با بیان اینکه سالانه بیش از 1512 نفر به صورت مستقیم در این شرکت شاغل هستند، افزود: با افزایش ناوگان و افتتاح شعبه 115 نفر به صورت مستقیم ‌(راننده و کارمند اداری‌) و 20 نفر به صورت غیر‌مستقیم ( پیمانکاران جهت تعمیرات و بهسازی ناوگان ) اشتغال‌زایی ایجاد شد

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.