پرش به محتوای اصلی

نوبت به مفسدان یقه سفید که می‌رسد صدای عده‌ای بلند می‌شود

کد خبر 601065
48

نماینده مردم محلات در مجلس گفت: چرا زمانی که نوبت به مفسدان یقه سفید و ویژه می‌رسد، صدای عده‌ای بلند می‌شود؟

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خانه ملت در تذکری، اظهار داشت: جناب آقای روحانی فرمودید «کارها با بگیر و ببند درست نمی‌شود»، این در حالی است که عده‌ای در کشور مسیری را طراحی کرده‌اند که پیوسته مفسد تولید می‌شود؛ با این مفسدین باید چه کرد؟

وی ادامه داد: نکند باید برای مفسدان هتل بگیریم؟ این غده سرطانی را باید جراحی کرد. چرا زمانی که نوبت به مفسدان یقه سفید و ویژه می رسد، صدای عده‌ای بلند می‌شود؟

به گزارش فارس ،عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات وزارت امور خارجه با مقامات اروپایی گفت: چرا مجلس در جریان مذاکراه با اروپا قرار ندارد؟

سلیمی همچنین نسبت به افزایش قیمت دارو انتقاد کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.