پرش به محتوای اصلی

نفت سنگین ایران بیش از ۴ دلار گران شد

کد خبر 538718
21

گزارش اوپک بر مبنای آمار منابع ثانویه نشان می‌دهد تولید نفت ایران در ماه میلادی گذشته به ۲.۵۵۴ میلیون بشکه در روز رسید که ۱۶۴ هزار بشکه در روز در مقایسه با تولید ۲.۷۱۸ میلیون بشکه در روز در مارس، کمتر بود.

طبق آمار منابع ثانویه، مجموع تولید اوپک که متشکل از ۱۴ کشور است در آوریل ۳۰.۰۳ میلیون بشکه در روز بود که نسبت به ماه پیش از آن تغییر چندانی نشان نداد. تولید نفت در عربستان سعودی، آنگولا و ایران کاهش یافت، در حالی که تولید نیجریه، عراق و لیبی افزایش داشت.

قیمت نفت سنگین ایران در آوریل ۶۸.۵۲ دلار در هر بشکه بود که ۴ دلار و ۳۵ سنت یا ۶.۸ درصد در مقایسه با ۶۴.۱۷ دلار در مارس افزایش نشان داد. میانگین قیمت نفت سنگین ایران از ابتدای سال ۲۰۱۹ تاکنون ۶۲.۵۳ دلار در مقایسه با ۶۴.۲۵ دلار در سال ۲۰۱۸ بوده است.

ارزش سبد نفتی اوپک در آوریل برای چهارمین ماه متوالی رشد کرد و با ۶.۶ درصد یا چهار دلار و ۴۱ سنت افزایش، به ۷۰.۷۸ دلار در هر بشکه رسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.