پرش به محتوای اصلی

نخستین کنسرت “علیرضا طلیسچی” در سال 97

کد خبر 241177
29

علیرضا طلیسچی خواننده موسیقی پاپ روز نهم فروردین ماه تازه ترین کنسرت خود را در مرکز همایش های برج میلاد تهران برگزار می کند.
علیرضا طلیسچی نهم فروردین ماه به همت موسسه فرهنگی هنری «نوای سپند» نخستین کنسرت خود را در سال ۹۷ برگزار می‌کند.

طلیسچی که به تازگی قطعه «میرم پی کارم» را منتشر کرده است در این کنسرت مجموعه‌ای از قطعات جدید و خاطره‌انگیز خود را اجرا می‌کند. این کنسرت طی دو سانس به تهیه‌کنندگی مهدی اسفندیار برگزار می‌شود.

این خواننده موسیقی پاپ در ایام جشنواره موسیقی فجر نیز کنسرت خود را در سالن همایش ایرانیان با اجرای قطعات «بگو نه»، «قرار نبود»، «رد داده بودی»، «دقیقه هام»، «نفس کی بودی»، «اتفاقی دیدمت»، «عزیزی» برگزار کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.