پرش به محتوای اصلی

نخستین ربات «آستروبی» در ایستگاه فضایی بین المللی آزمایش شد

کد خبر 541733
25

ناسا با انتشار عکسی خبر از تکمیل آزمایش سخت افزاری یکی از ربات های فضایی آستروبی داده است. این ربات ها می توانند در آینده در انجام فعالیت های خدماتی مختلف به فضانوردان کمک کنند.

به نظر می‌رسد به زودی ربات‌ها می‌توانند فعالیت‌های نگهداری از فضاپیما را انجام دهند. اخیراً این سازمان فضایی با انتشار عکسی، تکمیل نخستین سری آزمایش‌های مربوط به کنترل سخت افزاری ربات باملبی را اعلام کرده است. بامبلبی یک ربات «آستروبی» است که برای بررسی امکان مراقبت‌های رباتیک در ایستگاه فضایی بین المللی به کار گرفته می‌شوند.

علاوه بر بامبلبی ربات دیگری به نام هانی نیز در ۱۷ آوریل به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شد.

ربات‌های آستروبی برای بررسی قابلیت ربات‌ها در انجام فعالیت‌های نگهداری روزانه و کمک به خدمه مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

کارشناسان معتقدند ربات‌های آینده می‌توانند فعالیت‌های مختلف نگهداری را انجام دهند بنابراین فضانوردان فرصت کافی برای تمرکز روی کارهای مهم‌تر از جمله آزمایش‌های علمی و اکتشافات را خواهند داشت.

چنین روندی به بازگشت انسان به ماه کمک می‌کند و البته از تعداد فضانوردانی که در هر مأموریت شرکت می‌کنند نیز می کاهد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.